top of page

INGATLANJOG

Adásvétel, ajándékozás, lakásbérlet

A hatályos jogszabályok alapján az ingatlan adásvételi szerződés kizárólag ügyvédi közreműködést követően alkalmas az ingatlan-nyilvántartásba való bejegyzésre, hiszen annak alaki feltétele az ügyvédi ellenjegyzés.

 

Forduljon hozzám bizalommal adásvételi szerződés szerkesztése, ellenjegyzése, valamint véleményezése kapcsán is. Vállalom továbbá ajándékozási,- és lakásbérleti szerződések szerkesztését, véleményezését, valamint ezekkel összefüggő peres képviseletet is.

TÁRSASÁGI JOG
(CÉGJOG)

Cégalapítás, változásbejegyzés, GDPR

Társasági jogi ügyekben a Cégbíróság előtt kötelező a jogi képviselet. Legyen szó akár állandó, akár eseti jellegű céges ügyeiről (cégalapítás, változásbejegyzés stb.), illetve az azokat érintő bármely peres, vagy nemperes eljárásról, készséggel állok rendelkezésére.

 

Vállalom továbbá az egyéb jogi személyekkel (alapítvány, egyesület stb.) összefüggő bármely ügyintézést és jogi képviseletet, mindemellett gazdasági társaságok belső szabályzatainak kialakítását, GDPR és adatvédelmi tájékoztatók elkészítését.

PERES KÉPVISELET

Tárgyalás, mediáció, egyezségkötés

Fontosnak tartom, hogy az ügyvéd az évek alatt, az eljárási szabályok megismerése által szerzett tudását a tárgyalóteremben is hasznosítani tudja, elősegítve ezzel az ügy, ezáltal pedig az Ügyfele sikerét.

 

Polgári és közigazgatási ügyekben az ország bármely területén vállalok peres képviseletet a tárgyalási stratégia megtervezésétől, a jogerős döntés megszületéséig.

SZERZŐDÉSEK ÉS NEMPERES ELJÁRÁSOK

Megállapodások, hatóságok előtti képviselet, követeléskezelés

Segítséget nyújtok Ügyfeleimnek a mindennapi, illetve az üzleti életben előforduló szerződések (megbízási, vállalkozási stb.) elkészítésében, véleményezésében, valamint megállapodások szerkesztésében magyar, angol, illetve olasz nyelven.

 

Forduljon hozzám bizalommal a hatóságok előtti eljárások teljeskörű lebonyolítása, fizetési meghagyásos eljárás lefolytatása, és  követeléskezeléshez (fizetési felszólítás, felszámolási eljárás) kapcsolódó bármely ügyintézés vonatkozásában.

bottom of page